Qui som

Marea està formada per les següents entitats:

Entitats sentinella

SÓN LES ENTITATS IMPULSORES DEL PROJECTE, UN PRIMER NUCLI DE COORDINACIÓ I SOSTENIMENT

Fundació Hospital

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, és una entitat de referència a Mataró i el Maresme en l’àmbit del benestar emocional, relacional, espiritual i comunitari. La Fundació, que actua com entitat guia en el programa, és un dels punts d’informació i trobada de MAREA i desenvolupem part del servei niu de projectes.

La Sarja

La Sarja és una cooperativa sense ànim de lucre, formada per quatre psicòlogues sòcies. Té la missió de fomentar, prevenir i intervenir en pro de la salut mental i el benestar emocional, des d'una perspectiva sistèmica. Des de La Sarja, abordarem part de l'atenció individual, grupal i comunitària dins del programa.

Centre Formació i Prevenció (CFP)

L’associació Centre de Formació i Prevenció (CFP) atén infants, adolescents, joves, persones amb una problemàtica de salut mental i persones en risc d’exclusió. A més, l'entitat vetlla perquè les persones tinguin el màxim de qualitat de vida possible i perquè siguin incloses a nivell sociolaboral i comunitari. CFP es regeix per un model d’atenció integral i transversal.

La Gûspira

Associació socioeducativa que treballa per l’educació emancipadora amb una òptica feminista i comunitària. Apostem per la creació d’espais sensibilitzadors, reflexius i mobilitzadors, que promoguin mecanismes preventius entorn les violències, visibilitzant i valorant les diversitats i avançar cap a una justícia global. Des de la Gûspira realitzarem dins del programa tallers i accions col·lectives.

Plataforma Social Salesians St Jordi

Les Plataformes d’Educació Social de Salesians Sant Jordi, fem una aposta decidida per un treball de qualitat. La nostra missió té com a enfocament prioritari l’atenció als infants, adolescents, joves i les seves famílies que es troben en situació de vulnerabilitat social, ja sigui perquè tinguin mancances de tipus educatiu, cultura, laboral o social, que els impedeix el seu creixement personal i exercir la seva ciutadania amb total normalitat.

Fundació el Maresme

La Fundació el Maresme és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb especials dificultats i necessitats complexes i de les seves famílies. La Fundació procura donar resposta a les necessitats i demandes del col·lectiu amb una àmplia xarxa de serveis i centres que ofereixen una atenció amb continuïtat.

Fundació El Molí d’en Puigvert

La Fundació El Molí d’en Puigvert és una entitat privada, d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb problemàtica social relacionada amb la salut mental. El nostre objectiu és facilitar el seu accés al món del treball, així com contribuir al canvi en la percepció que la societat té de les persones afectades per problemàtica de salut mental.

Agència Talaia

L’Agència Talaia és una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per la comunicació transformadora i el periodisme compromès. Oferim serveis integrals de comunicació com l'estratègia, el contingut o la imatge i creem projectes propis periodístics i culturals. Arrelada a la comarca i promotora també de Coop Maresme, l’Agència Talaia coordina la comunicació de MAREA.

Entitats satèl·lit

SÓN LES ENTITATS DE L’ENTORN QUE DONEN SUPORT AL PROJECTE PARTICIPANT-HI DE DIVERSES MANERES